iPad en iPhone Apps

 

Apps een andere naam voor boeken

Je hoort weleens zeggen dat kinderen van nu niet meer willen lezen. Onzin.
Ze lezen graag, maar… op een manier die bij hun en bij hun tijd past.
Pippolo Publishing maakt dat soort ‘boeken’, alleen heten ze nu apps.

De app voor kinderen om te leren mediteren.

banners-lp-ipad-en-iphone-bodhibanners-lp-ipad-en-iphone-ted-verveelt-zichbanners-lp-ipad-en-iphone-mijn-vrouw-de-koningin-en-ik

Boeken

Een kind heeft recht op kwaliteit. Daarom worden onze boeken bedacht en geschreven door bekende schrijvers en geïllustreerd door tekenaars van hoog niveau. Want wat je als kind in je opneemt vormt het fundament voor wat je later opbouwt.

Educatie

Elke kind heeft de mogelijkheid tot groei en ontwikkeling in zich. Wij geloven dat het behouden van creativiteit een basisvoorwaarde daarvoor is, en daar willen wij aan bijdragen. Meer kennis met behoud van creativiteit en niet: kennis in plaats van creativiteit.

APPS

De spelende mens, die spelend leert. Het concept is al eeuwen oud. Helaas is het in de ver doorgevoerde ‘ver-economisering’ van het kind ondergesneeuwd geraakt. Wij willen het speelse element in de mens graag behouden. Alleen wie met nieuwe, creatieve ogen naar de wereld kijkt, kan zichzelf en de wereld vooruit helpen.

Kinderen geven waar ze recht op hebben: een fijne, speelse, onbezorgde, creatieve en leerzame jeugd, die een leven lang meegaat. Daarvoor maken wij wat we maken!

Back to Top